Foto gallerei

Zolder

 zolder1

Om meer woonruimte te creëren is het verbouwen van een zolder een goed alternatief. Door het vervangen van een vlizotrap naar een vaste trap, komt er een ruimte vrij, die dan ingedeeld kan worden naar eigen inzicht. Om meer lichtopbrengst te verkrijgen, is het plaatsen van dakramen een goed alternatief. Wil men ook meer ruimte creëren, dan is een dakkapel een goed alternatief.

Trappen

trap1

De trap krijgt de laatste jaren terecht steeds meer aandacht als element van uw woning. Naast dat een trap functioneel moet zijn, dient hij ook steeds meer aan esthetische eisen te voldoen: een trap kan een verfraaiing van uw woning zijn.

 

Renovatie

renovatie1

Renovatie of renoveren is herstellen en wanneer nodig gedeeltelijk vernieuwen van een bestaand pand waardoor het weer bruikbaar wordt naar de huidige maatstaven en normen. Wanneer een gebouw geheel wordt gesloopt en opnieuw wordt opgebouwd, spreken we van herbouw of nieuwbouw. Renoveren op grote schaal, renovatie van een badkamer het grijpt altijd in in het levenspatroon van de mensen die tijdens de verbouwing blijven wonen. Naast een passende offerte draagt een strakke planning van de werkzaamheden bij aan een zo kort mogelijke belasting van de leefsituatie van de bewoners.

Raam en deur

raamdeur1

Voor uw aanbouw kunt u in alles uw wensen kenbaar maken, ook voor wat betreft de kozijnen. Maar wij adviseren u wel goed met betrekking tot de mogelijkheden in zowel de praktische als esthetische kant van bepaalde keuzes! De kozijnen die wij toe passen betreffen zeer hoogwaardig kwalitatieve kozijnen. Welke standaard worden voorzien van HR++ dubbelglas.   Wij leveren deuren en kozijnen uitgevoerd in hardhout en kunststof

Plafond

zolder1

Een strak plafond bepaalt het gezicht van de ruimte. Beschadigde plafonds kunnen perfect weggewerkt worden achter een nieuw plafond van gipsplaten. Ook kunt u nu gemakkelijk inbouwspotjes plaatsen. Tip! Geef het nieuwe plafond de sfeer en allure van een oud stijlplafond door gipsen kooflijsten en rozetten aan te brengen.

Overkapping

overkapping1

Vakantiegevoel, genieten van gezellige avonden en heerlijk ontspannen… een sfeervolle overkapping bezorgt u al deze geneugten. Bovendien is een overkapping vaak het pronkstuk in uw tuin. Overkappingen zijn er in verschillende soorten en maten. Kiest u voor een terrasoverkapping, een tuinoverkapping, een houten overkapping of een veranda overkapping? Gebruik een overkapping om te loungen, te koken en lekker te barbecueën, te relaxen, te werken in uw eigen tuin of gewoon om uw spullen droog te zetten. Het kan allemaal! En of uw tuin nu groot of klein is: voor elk formaat tuin is een passende overkapping te maken.

Carport

carport1

Beschermend afdak voor je auto Een kostbaar bezit zoals je auto laat je liever niet onbeschermd achter op je oprit of aan de straatkant. Weerelementen en malafide individuen kunnen immers heel wat financiële schade en slijtage veroorzaken aan je vierwieler. Doorgaans biedt een garage daarvoor een uitkomst, maar zo’n stalling met vier muren en een dak neemt heel wat ruimte in beslag en kost handenvol geld. Een carport is dan een alternatief.  Een carport is een soort open garage: een constructie die beperkte bescherming biedt voor een of meerdere voertuigen.

Aanbouw

aanbouw1

Uitbreiden, een uitstekend alternatief! In de praktijk kan verbouwing van uw huidige woning een uitstekend alternatief blijken te zijn dan bijvoorbeeld verkoop van de desbetreffende woning. Één van de mogelijkheden om uw woning aanzienlijk te vergroten is het uitbreiden van uw woonkamer en/of keuken d.m.v. een aanbouw! Aanbouw in combinatie met verbouw woning In de praktijk wordt tijdens het uitbreiden van de woning met een aanbouw ook veel de woonkamer aangepast en/of gerenoveerd. Hierbij kunt u denken aan het toepassen van vloerverwarming en een nieuwe vloerafwerking zodat het één geheel wordt.

Badkamers

badkamer1

Een badkamer is een ruimte in huis met individuele wensen en stelt bijzondere eisen aan de inrichting en installatie. Met de huidige kennis, materialen en technieken kan van iedere ruimte iets bijzonders gemaakt worden. Wij doen dit door gebruik te maken van ons unieke 4 kwaliteiten concept: kennis, betrokkenheid, flexibiliteit en service + garantie.