Bedrijfsprofiel

huis2

 

Kwaliteit en persoonlijke aandacht staat bij ons voorop. Wij zijn een klein bouwbedrijf , waardoor het contact met de klant erg persoonlijk is. Ons werkgebied betreft voornamelijk zuid oost brabant. Dat is ons fundament, daar voelen wij ons thuis.

Sinds de start combineren wij van Bouwbedrijf Design Development Realisation uit Zeeland (NBr.) de persoonlijke aandacht voor elke klant met een uitstekende dienstverlening en een uiterst betrouwbare werkwijze. Daar kunt u op bouwen en vertrouwen.

Wij zijn op vele terreinen actief, van nieuwbouw en verbouwingen tot aanbouwen, tot renovatie van allerlei soorten woningen. Of het nu om een dakkapel gaat, een badkamer of een pand, wij zijn van en op alle markten thuis.

Onze belangrijkste kwaliteit is onze persoonlijke benadering in combinatie met ouderwets vakmanschap. Korte lijnen: 1 aanspreekpunt die alles voor je regelt en begeleidt van A tot Z. Op wie je ten alle tijden kunt terugvallen wanneer je vragen hebt of wanneer bepaalde zaken niet helemaal duidelijk zijn.